top of page

Hamborg

Kaffen ankom først i Tyskland i det 17. århundrede, og i mange år var den forbeholdt overklassen. Nu drikker tyskerne  mere kaffe end øl - faktisk drikker hver tysker i gennemsnit over 165 liter kaffe om året! Hamborgs kaffekultur er levende, og byen er et af de vigtigste handelscentrer for kaffebønner i Europa. Hvert år passerer mere end en million tons kaffe gennem byens havn, hvoraf halvdelen forbliver i Tyskland, mens resten eksporteres til andre europæiske lande.

Så det er ikke så mærkeligt, at Hamborg tilbyder et væld af muligheder for at nyde en god kop kaffe. 

 

Lagerstraße 34c, 20357 Hamburg

 

Her får du lov til at sidde midt i det smukke risteri og nyde din nyristede kaffe. Udover lækker kaffe er det et super sted at spise en simpel morgenmad, friske boller og andre lækkerier.

Her er der også mulighed for at købe friskristede kaffebønner med hjem. Et sted man gerne besøger mere end én gang.

 

Neuer Pferdemarkt 12, 20359 Hamburg

En super stilren cafe med de ultimative espressomaskiner. En anderledes og gennemført caféoplevelse, hvor der virkelig kæles for hver enkelt kop kaffe. Her prioriterer man kaffen frem for hyggen, men det er stadig en  anbefalelsesværdig oplevelse.

 

Steinstraße 19B, 20095 Hamburg

Her er det primært salget af kaffebønner, som er i fokus, men det er også muligt at nyde en kop kaffe og kage i caféen. En sød ældre dame står til rådighed bag kassen, og stemningen er hjemlig og autentisk.

 

 kafferosteri 

 

Kehrwieder 5, 20457 Hamburg, Tyskland

 

En meget turistet, men ikke destomindre god oplevelse i et stort kafferisteri. Speicherstadt Kafferosteri er stedet for alle, der interesserer sig for de forskellige former for kaffe. Kaffen nydes midt i duften af nyristet kaffe fra maskinerne. Efter kaffesmagningen er der mulighed for at købe bønner med hjem fra deres shop. 

 

Beim Grünen Jäger 25, 20359 Hamburg 

Dette sted skal opleves! Hvornår har du sidst fået mønsteret af et dødningehoved serveret i din kaffe? Her serveres både mad og drinks udover den gode kaffe.

 

Bartelsstraße 26, 20357 Hamburg

En lille, hyggelig cafe med god betjening og en dejlig kop kaffe. De serverer også lidt til den søde tand, blandt andet nogle lækre rawbars - mums...

bottom of page