top of page

århus 

En weekendtur til smilets by indebærer en god kop kaffe. Den hyggelige by byder på flere anderledes caféoplevelser. Har du lige oplevet godsbanen, de brostensbelagte gader i latinerkvarteret eller ARoS? Så er der helt sikkert en god café lige rundt om hjørnet.  

 

Graven 20, 8000 Århus 

La Cabra kunne snilt kåres som byens bedste kop kaffe. Kaffenørderi er en stor del af konceptet, men der er samtidig lagt op til at få timerne til at gå med sludder i deres hyggelig café midt i hjertet af latinerkvarteret. Her serveres desuden forbandet godt surdejsbrød og sprøde croissanter.

Skovgaardsgade 5, 8000 Aarhus

Plantecaféen er en unik café-oplevelse, som kombinerer kaffe med planteshopping. Hele caféen bugner af forskellige grønne planter. Udover at være til salg, skaber planterne den hyggelige atmosfære. Klart et besøg værd.

Volden 3, 8000 Århus 

Hos Perch Tearoom kan du ikke få kaffe. I stedet byder dette unikke sted på over 50 forskellige slags te. Prøv deres traditionelle te ceremoni, hvor man udover en dejlig kop te får serveret små fingersandwich og scones mm. En virkelig sjov oplevelse for de te-glade. 

bottom of page